EPOCH élmény

Ismerd meg az Epoch Vegán konyha alapjait!

Magyarország első vegán gyorséttermi burgerezője, ahol a személyre szabható termékek mellett számít a környezettudatosság és a vásárlók elégedettsége is.

Miért környezettudatos az étteremünk?

A környezetszennyezés mellett az egyik legfontosabb probléma a vízfogyasztás és az élelmiszerpazarlás. A nagyiparban előállított és tenyésztett állati eredetű húsokkal rengeteg vizet pazarlunk és a feleslegtermeléssel szennyezzünk a környezet. Az általunk képviselt értékek alapján ennyit spóroltunk ezeken idén: 1 kg marhát → ennyi víz 1kg zöldségpogácsa → ennyi víz ebben az évben ennyi vizet sporoltunk meg, az étterem fennállása óta ennyi liter vizer sporoltunk meg
0
liter
vizet spóroltunk meg
0
liter
vizet spóroltunk meg
0
liter
vizet spóroltunk meg
0
liter
vizet spóroltunk meg

Ismerd meg a zöldségpogácsáinkat!

A gondosan megválogatott alapanyagok mellett, hidegen sajtolt napraforgóolajat használunk a zöldségpogácsák előállításához tartósítószermentesen és mesterséges ízfokozók nélkül. pogácsaleírás nem kell! Hiszünk abban, hogy a természetes alapanyagokból készülő zöltségpogácsáink egy új szintre emeli a vegán gyorséttermi ételek színvonalát.

Gombás zöldségpogácsa

Allergének:

zabpehely zöldségpogácsa

Allergének:

búzás zöldségpogácsa

Allergének:

EPOCH meat borsófehérje zöldségpogácsa

Allergének:

Ismerd meg házi vegán szószainkat!

Különlegességünk, hogy a burgereinkbe a többek között a saját készítésű vegán szószaink is kerülnek, amiket helyben készítünk el az éttermünkben. Turmixgép segítségével az alapanyagokból (mandula,napraforgó stb.) házi szószt készítünk, aminek jótékony hatása, teljes mértékben érvényesülni tud az emberi szervezetre. Nincs hőkezelve, tartósítószermentesen és mesterséges ízfokozót sem tartalmat.

Istvánffi szósz

Allergének:

Mandulaszósz

Allergének:

Ezersziget szósz

Allergének:

Ismerd meg a hamburger bucink titkát!

Nem csak a szószunk és a zöldségpogácsánk különleges, hanem a BUCINK is! Tudjuk, hogy a burger egyik legfontosabb része a hamburger buci, ezért MI magunk készítjük el helyben számotokra, így biztosítva a friss és megbízható minőséget.

HAMBURGER BUCINK

Allergének:

Térj be a Kálvin Téri Éttermünkbe!

Megkóstolnád a természetes alapanyagokból készülő vegán ételeinket? Látogass el hozzánk!