Franchise

EPOCH Vegan Burger
franchise tulajdonos lennél?

Célunk

Az EPOCH Vegan Burger étteremlánc célja a gyorsétteremláncok hangulatát, élményét és működési metodikáját követő rendszer kilakítása és működtetése, mindezt egészségtudatos és környezetünket minimálisan terhelő megoldásokat választva.

Kik vagyunk?

Az EPOCH Vegan Burger Magyarország első vegán burgerezőjeként 2013 óta szolgálja ki a teljes értékű növényi ételek iránt érdeklődőket. Éttermünk vegán, azaz csak és kizárólag növényi alapanyagokat felhasználó burgerező és gyorséttermi lánc. Kínálatában és a felhasznált alapanyagok összetevőiben hús, tej, tejtermék, tojás, vagy tojásszármazék, illetve méz és kármin sem található. Gyorsétteremláncként legfőképpen a McDonald‘s és a Burger King éttermek rendszeréhez hasonlít, mind kínálatban, mind a kiszolgálás és a felhasználói élmény oldaláról.

Miért Franchise?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy franchise-hálózatba lépő félnek mindössze 10% esélye marad arra, hogy vállalkozását sikertelennek könyvelje el. Ezzel szemben a teljesen nulláról induló, új vállalkozások csupán 15%-os sikerrátával bírnak.

✓ működő és piacképes, a gyerekbetegségek időszakát kinövő márkát adunk a kezedbe
✓ nem csak a márka használati jogát, hanem az ehhez tartozó ismertséget és vásárlói bizalmat is megkapod
✓ a márkanév mellé egy biztonságosan és hatékonyan működő rendszert kapsz, már nem kell kitalálnod semmit
✓ a sikeres üzemeltetéshez szükséges szakmai támogatást is megkapod, az üzlethelyiség kiválasztásától kezdve
✓ közös márkaépítés, közös marketingerő a terjeszkedés ritmusával növekedve

Csatlakoznál?

Ha felkeltettük érdeklődésed és csatlakoznál Franchise hálózatunkhoz, írj e-mailt az info@epochburger.hu mail címre, vagy töltsd ki a jobb oldalon található formot és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.