Rólunk

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Istvánffi.

Az Istvánffi Veggie Burger az első vegán burgerezőjeként kezdte el kitaposni az ösvényt Budapesten 2013 óta, majd Budát hátrahagyva Pestre költözve nyitott nagyobb éttermet az Istvánffi élményre vágyók sokaságának. 2021 júniusában pedig teljesen új nevet és identitást kapott, mivel Franchise hálózat és nemzetközi piacra lépés vált célunkká. Így született meg az EPOCH Vegan Burger.
 
Gondolkoztál már azon, hogy mi az, amitől az EPOCH vegán burgerek elvarázsolnak a maguk egyszerűségében?! Hogy honnan jön az a megfejtehetlen “EPOCH élmény”, amit csak nálunk kaphatsz meg, és aminél csak másabbat lehet csinálni, de jobbat nem?!

Az EPOCH Vegan Burger hátterét szolgáló üzem, a mai napig egy családi vállalkozás. A márka tulajdonosa készíti és gyártja a saját készítésű házi zöldségpogácsákat és a bucit is. Tudtad, hogy nem csak sütjük, de az éttermünkben kelesztjük készre az általunk fejlesztett bucit? A közkedvelt Istvánffi és Mandulaszósz szárazanyagát is kis üzemünkben keverjük be és az étteremben készítjük el nektek frissen!

Na, most lerántottuk a leplet, innen az utánozhatatlan “EPOCH élmény”. Az első lépéstől az utolsóig törődéssel és odafigyeléssel készítjük Nektek az alapanyagokból a kedvenc vegán burgered

Az EPOCH Vegan Burger Magyarország első vegán burgerezője.

Házi üzemünkben készítjük Nektek szívvel lélekkel burgereink minden alkotóelemét, a bucitól a szószokig. Ezért utánozhatatlan immáron 2013 óta az EPOCH élmény.

Nyitnál franchise éttermet, vagy cikket írnál rólunk?

Ha felkeltettük érdeklődésed és csatlakoznál Franchise hálózatunkhoz, írj e-mailt az info@epochburger.hu mail címre, vagy töltsd ki a jobb oldalon található formot és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.