EPOCH élmény

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Istvánffi.

Az Istvánffi Veggie Burger az első vegán burgerezőként kezdte el kitaposni az ösvényt Budapesten 7 éve, majd Budát hátrahagyva Pestre költözve nyitott nagyobb éttermet az Istvánffi élményre vágyók sokaságának. 2021 júniusában pedig egy teljes rebranding munkán és ráncfelvarráson esett át a márka, mivel Franchise hálózat és nemzetközi piacralépés vált célunkká. Így született meg az EPOCH Vegan Burger.
Gondolkoztál már azon, hogy mi az, amitől az EPOCH burgerek elvarázsolnak a maguk egyszerűségében?! Hogy honnan jön az a megfejtehetlen “EPOCH élmény”, amit csak nálunk kaphatsz meg, és aminél csak másabbat lehet csinálni, de jobbat nem?!

Az EPOCH Vegan Burger hátterét szolgáló üzem, a mai napig egy családi vállalkozás. A márka Atyja fejleszti és gyártja a burgerpogácsákat és a bucit is. Az üzemből minden héten ugyanaz az autó gurul be a Kálvin térre és viszi a félkész, mélyhűtött árut, amit aztán frissen az étteremben készítenek el.

Tudtad, hogy nem csak sütjük, de az éttermünkben kelesztjük készre az általunk fejlesztett bucit?
A közkedvenc Istvánffi és Mandulaszósz szárazanyagát is kis üzemünkben keverjük be és az étteremben készítjük el nektek frissen.
Na, most lerántottuk a leplet, innen az utánozhatatlan “EPOCH élmény”. Az első lépéstől az utolsóig törődéssel és odafigyeléssel készítjük Nektek az alapanyagokat és végül kedvenc burgered.

Az EPOCH Vegan Burger Magyarország első vegán burgerezője. Házi üzemünkben készítjük Nektek szívvel lélekkel burgereink minden alkotóelemét, a bucitól a szószokig. Ezért utánozhatatlan immáron 2013 óta az EPOCH élmény.


Nyitnál franchise éttermet, vagy cikket írnál rólunk?

Írj az info@epochburger.hu e-mail címre